AcasăActualitateVITAL INTERVINE ÎN BAIA MARE - Din cauza unei conducte sparte pe...

VITAL INTERVINE ÎN BAIA MARE – Din cauza unei conducte sparte pe Bd. Traian, câteva blocuri rămân fără apă până la prânză

DISTRIBUIȚI

Angajații societății Vital au intervenit de dimineață pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție a apei. Asta după ce, pe Bd. Traian din municipiul Baia Mare, o conductă s-a spart, lăsând mai multe blocuri de locuințe fără apă. Este vorba despre blocurile nr.30, 32 de pe Bd. Traian, respectiv blocurile nr.1, 1A, 3, 3A, 3B, 5 și 7 de pe strada Gării.

 

„Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții furnizorului de servicii de apă și canalizare.

Cel mai târziu, reluarea furnizării serviciului de distribuție a apei potabile la blocurile menționate mai sus va fi reluată în jurul orei 14.00.

Sursă info.

Citește și: http://2.actualmm.ro/actiune-vital-montarea-contoarelor-cu-citire-la-distanta-continua-in-20-24-noiembrie-in-satu-nou-de-jos/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA