spot_img
AcasăActualitateVITAL | AVARIE LA REȚEA/ ACTUALIZARE - Întreruperi neprogramate în furnizarea apei...

VITAL | AVARIE LA REȚEA/ ACTUALIZARE – Întreruperi neprogramate în furnizarea apei potabile

DISTRIBUIȚI

În urma unei avarii la conducta de transport apă potabilă Dn 800 mm utilizatorii de pe strada Tineretului din Baia Mare vor rămâne fără apă până la ora 18.00.

Până la izolarea conductei afectate de avarie și echilibrarea presiunii în rețea vor exista scăderi de presiune în zona George Coșbuc.

S.C. VITAL S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Ca urmare a acestor lucrări se va sesiza o creștere a turbidității apei potabile. Dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

ACTUALIZARE:

Urmare a avariei produse la conducta de Dn 800 mm (PREMO), de pe str. Tineretului, în mai multe zone ale orașului Baia Mare, apa va avea turbiditate ridicată și presiune scăzută.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cine este responsabil pentru aceste avarii? La pretul care il platim pentru asa zisa apa potabila, consider absolut decent ca persoanele raspunzatoare sa plateasca despagubiri tuturor persoanelor afectate de aceste avarii repetate. Nu e permis in secolul XXI ca astfel de probleme sa nu poata fi rezolvate intr-un mod profesionist fara ca beneficiarii sa fie afectati. Oare cei de la Vital nu au auzit de BYPASS provizoriu?! Investiti banii in chestiuni serioase, care tin de functionarea normala a alimentarii cu apa, domnilor!!! Sa va fie rusine pentru aceste prestatii si consider ca cetatenii orasului ar trebui sa initieze o procedura in instanta pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA