AcasăNews AlertVITAL: Acțiuni educative și pro mediu încheiate cu succes!

VITAL: Acțiuni educative și pro mediu încheiate cu succes!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ziua Mondială a Apei din acest an a fost marcată cu succes de către societatea Vital S.A prin organizarea, în timp și parametrii propuși la toate acțiunile dedicate acestui eveniment.

Aproximativ 80 de preșcolari și elevi de clasa a III-a au participat la mai multe acțiuni educative, organizate de educatoarele/învățătoarele de la grupă/clasă. Acțiunile s-au axat pe protejarea și conservarea resurselor de apă, întelegerea rolului fiecăruia dintre noi în susținerea unor practici responsabile față de apă și mediul înconjurător, dar și de a promova responsabilitatea socială în situația de față sub amenințarea infecțiilor cu noul coronavirus. Implicarea copiilor a fost răsplătită de către societate cu materiale promoționale educative, jocuri și diplome de participare.

Peste 250 de arbori au fost deja plantați în incinta Stației de Epurare a Apelor Uzate Baia Mare de către angajații societății Vital S.A. Acțiunea de plantare a arborilor va continua până pe 15 aprilie, ea corelându-se ca perioadă de desfășurare cu campania „Luna Plantării Arborilor” și Ziua Mondială a Apei, sărbătorită pe 22 Martie.

În ceea ce privește campania de colectare a uleiului alimentar uzat provenit din propriile gospodării, angajații S.C. Vital S.A. s-au alăturat inițiativei demarate de reprezentantele Relații Publice. Astfel s-au colectat și predat în centrele specializate din municipiul Baia Mare peste 40 de litri de ulei alimentar uzat.

Campania „Pentru sănătate, pentru tine, pentru noi … RECICLEAZĂ ULEIUL ALIMENTAR UZAT‘ continuă, iar pentru reușita punerii în practică a acestui gen de proiecte va fi nevoie de implicarea a cât mai multor cetățeni, operatori economici, centre de colectare, autorități publice etc, pentru că interesul este al tuturor şi anume acela „de a satisface nevoile prezentului fără a compromite capacitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi”.

De asemenea , este de reținut faptul că cea mai importantă schimbare, de fapt, este aceea care apare prin alegeri și comportamente individuale. Pentru a face diferența, gesturile mici dar fundamentale sunt suficiente!

Comunicat de presă SC VITAL SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA