AcasăAdministrațieVISUL FRUMOS S-A TERMINAT – Țâgârlaș nu mai e viceprimar, dar va...

VISUL FRUMOS S-A TERMINAT – Țâgârlaș nu mai e viceprimar, dar va rămâne în istorie pentru cel mai scurt mandat: 6 zile

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali băimăreni s-au reunit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte. Printre altele, au fost validați doi noi consilieri locali, de la PMP, Doris Călăuz și Florin Creț. De asemenea, aleșii băimăreni l-au revocat din funcția de viceprimar pe consilierul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș.

 

După ce în urmă cu o săptămână, printr-un joc pe care unii l-ar descrie murdar, obținea numirea în funcția de viceprimar, Țâgârlaș rămâne de azi doar consilier. A crezut că va ajunge departe, dar a ajuns doar să fie luat în derâdere. Trădarea aleșilor din Coaliție, care l-au ajutat pe liberal să obțină numirea, i-au adus doar „recordul” de a fi fost viceprimar pentru 6 zile. Acesta mai deține un record trist: 9% la alegerile locale din 2016 unde a candidat împotriva lui Cherecheș.

În cele 6 zile cât a fost viceprimar, Țâgârlaș a apucat doar să le mulțumească părinților pe Facebook, și colegilor de partid, ca la Oscar. Și-a făcut și niște poze prin oraș, „la braț” cu Vasile Barbul (vezi foto principal).

După revocarea lui Țâgârlaș, consilierii l-au mandatat cu 13 voturi din 15 pe colegul lor de la PMP, Florin Creț, să preia atribuțiile de viceprimar.

VISUL FRUMOS S-A TERMINAT

 

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA