AcasăEvenimentVISELE DEVIN REALITATE - Polițiștii băimăreni au îndeplinit dorința unui copil de...

VISELE DEVIN REALITATE – Polițiștii băimăreni au îndeplinit dorința unui copil de 10 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

O “misiune” inedită a polițiștilor băimăreni a avut loc astăzi pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Oamenii legii au lăsat pentru un moment acțiunile obișnuite și au îndeplinit dorința unui copil de 10 ani: aceea de a avea o zi de naștere unică.

Polițiștii au apărut la ușa casei sale împreună cu câinele polițist Ares, dar și cu un cadou special pentru micuțul sărbătorit.

Ziua de naștere a fiecărui copil trebuie să fie veselă colorată și magică! Uneori sunt condiții atât de ușor de îndeplinit! Astăzi, polițiștii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce împlinește o nouă vârstă: de a fi fericit și de a-i transforma ziua de naștere într-o experiență unică. Astfel, polițiștii au înregistrat „solicitarea” părinților, au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite și au făcut ceea ce le-a spus sufletul. Însoțiți de patrupedul Foxy, echipajele de poliție s-au deplasat până la adresa sărbătoritului și i-au urat „la mulți ani” într-o formă inedită! La multi ani, Patric! La mulți ani și felicitări tuturor copiilor care în această perioadă și-au sărbătorit ziua de naștere rămânând în casă și dând un exemplu tuturor!”, au transmis polițiștii.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA