spot_img
Acasăsinucidere maramuresVISCOLUL BOBOTEZEI 2017 - Iarna grea lovește Italia, îngreunând situația celor afectați...

VISCOLUL BOBOTEZEI 2017 – Iarna grea lovește Italia, îngreunând situația celor afectați de seismele de anul trecut

DISTRIBUIȚI

VISCOLUL BOBOTEZEI 2017 Italia se confruntă vineri cu temperaturi scăzute, vânturi geroase și zăpadă, îngreunând situația celor care au rămas fără locuințe în urma seriei de cutremure care au lovit centrul țării în vara anului trecut, scrie vineri DPA, citat de Agerpres.

VISCOLUL BOBOTEZEI 2017 În centrul Italiei, supraviețuitorii celor trei seisme care au lovit regiunile muntoase Marche, Lazio și Umbria în lunile august și octombrie 2016 se confruntă cu zăpadă, gheață și temperaturi sub limita de zero grade.

Un total de 11.286 de persoane rămase fără adăpost locuiesc în prezent în hoteluri, module prefabricate, containere, corturi și facilități locale precum săli de sport, potrivit datelor Departamentului de protecție civilă.

Temperaturile din cursul nopții au scăzut până la -8 grade Celsius în Sicilia și -10 grade Celsius în regiunea Basilicata, serviciul meteo.it indicând că ultimele 48 de ore au fost cele mai reci din ultimele decenii.

Meteorologii au denumit furtuna Viscolul Bobotezei 2017, în legătură cu sărbătoarea religioasă a acestei zile, care amintește de sosirea celor trei regi biblici în Betleem pentru a-l vedea pe nou-născutul Iisus Hristos.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA