AcasăActualitateACTUALIZARE/ VIRUSUL NU ȚINE CONT DE ALEGERI - Socrii candidatului PNL la...

ACTUALIZARE/ VIRUSUL NU ȚINE CONT DE ALEGERI – Socrii candidatului PNL la Primăria Baia Mare, internați cu Covid – 19. Au aceeași adresă în buletin, se impune izolarea persoanelor din familie și a altor persoane cu care au avut contact direct

DISTRIBUIȚI

Temutul virus care a îngenuncheat întregul mapamond, nu ține cont de statut, religie, naționalitate, vârsta, orientare politică sau alegerile locale care se apropie cu pași repezi.

Surse medicale au declarat pentru www.actualmm.ro că printre pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare se numără și socrii candidatului PNL la Primăria Baia Mare, Mircea Cirț. În buletin, toți au aceeași adresă, fapt care presupune că toate persoanele cu acel domiciliu sau care au intrat în contact direct în ultima perioadă cu socrii candidatului ar trebui să intre în izolare.

Îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât, în contextul campaniei electorale, candidatul PNL Maramureș a intrat în contact direct cu foarte multe persoane, angajați, cetățeni întâlniți la diverse manifestări electorale, plus colegi de partid. Nu ar fi prima dată când Covid-19 își face apariția la PNL Maramureș, recent mai multe nume cunoscute din organizația județeană fiind diagnosticate cu virusul, printre ei numărându-se consilierii locali băimăreni Simion Bizău și Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Informația este confirmată din surse medicale, așteptăm și confirmarea autorităților și a DSP Maramureș cu privire la această situație, respectiv măsurile care se impun. În același timp, pentru corecta informare a opiniei publice, așteptăm un punct oficial de vedere și din partea domnului Mircea Cirț și al PNL Maramureș.

ACTUALIZARE:

Vă redăm mai jos punctul de vedere transmis de către Mircea Cirț pe adresa redacției ActualMM, integral, exact așa cum ne-a fost transmis:

„Am văzut azi, 24.09.20, în presa aservită primarului informația legată de îmbolnăvirea cu Covid a socrilor mei.

În această perioadă, pe lângă socrii mei, s-au îmbolnăvit de Covid-19 zeci de mii de persoane din țară, dar numele lor n-a fost făcut public. În Maramureș au fost peste 1800 de persoane infectate cu Covid. Așa cum n-am intrat în contact cu ei în această campanie, tot așa n-am intrat nici cu socrii mei, nici cu șefi ai unor instituții deconcentrate și de ”protecție” din județ, membri ai coaliției folosită ca mască pentru actualul PSD. Și pentru care virusul nu a avut milă la o recentă întrunire la care au participat mulți lideri social-democrați. Despre care s-a păstrat legala discreție și care au continuat a se întâlni cu alegătorii, fără a fi prezentat vreo dovadă că nu s-au infectat cu covid. Și care se vor duce și la vot. Astfel, le urez sănătate și unora și celorlalți!

Mă întreb încă un lucru: cum este posibil să apară în presă informații despre afecțiunile unor pacienți fără acordul lor? Cine a dat informațiile? Dacă e medic sau angajat al Direcției de Sănătate Publică și-a încălcat grav obligația de a păstra secretul profesional.

Dacă face parte din Grupul de Comunicare Strategică, de asemenea. Ce ziceți, ieșim duminică la vot și începem o filă nouă, curată, a Băii Mari?”

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

    • Nici măcar. Domnul Cirț este singurul care a politizat articolul prin punctul său de vedere, pe care l-am și publicat, de altfel. Articolul este unul pur informativ, la fel cum au fost și cele în care scriam despre alte persoane publice infectate ori persoane infectate din cercul restrâns al unor persoane publice. Poate ne arătați și nouă unde anume am „denigrat” noi vreun candidat în articolul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA