spot_img
AcasăActualitateSocialVIRAL - A prins-o în pat cu alt bărbat, după ce a...

VIRAL – A prins-o în pat cu alt bărbat, după ce a primit un pont de la un amic. Reacția celor doi este revoltătoare (VIDEO EXPLICIT)

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a primit un pont, chiar de la colegul de apartament al iubitei sale cum că aceasta și-ar fi petrecut noaptea cu un alt bărbat. Omul, nervos, s-a dus peste ei și a filmat întreaga scenă, după care a pus-o pe YouTube.

În clipul filmat cu telefonul mobil chiar de bărbatul încornorat se vede cum acesta urcă scările către camera în care fosta sa iubită doarme alături de noua ei cuceririe.

Omul intră fără prea mare zgomot și începe să își verse năduful. În tot acest timp cei doi îndrăgostiți nu sunt deloc deranjați de monologul înflăcărat al bărbatului, ba chiar pare că dorm liniștiți.
„Cum se simte? Muncesc zi și noapte și ți-am fost mereu fidel. Ești o mizerie, sper că știi asta.” spune omul, după care îl întreabă pe bărbatul din pat dacă știa că femeia de lângă el se află într-o relație. El a răspuns: „Până acum, nu.”

Clipul a strâns aproape 800.000 de vizualizări, conform The Sun. Oamenii au comentat reacția femeii și a noului sau iubit: „Nimeni din pat nu a fost câtuși de puțin deranjat.” „Stau acolo ca tâmpiții. Patetic.”

Vezi video aici

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA