AcasăAdministrațieVIORICA CHERECHEȘ, DEPUTATUL BĂIMĂRENILOR: „Acum ies la iveală minciunile din Programul de...

VIORICA CHERECHEȘ, DEPUTATUL BĂIMĂRENILOR: „Acum ies la iveală minciunile din Programul de guvernare cu care PSD a făcut paradă în campania din 2016”

DISTRIBUIȚI

Astăzi, de la ora 15:00, plenul comun al Parlamentului se va reuni pentru a valida noul cabinet. Candidații pentru fotoliile de miniștri, care urmează să facă parte din nou guvern condus de Mihai Tudose, sunt audiați.

Deputatul Dr. Viorica Cherecheș, pe care băimărenii și maramureșenii l-au trimis în parlament, cum ne-a obișnuit, a expus un punct de vedere tăios, dar pertinent, pe rețeaua de socializare Facebook. Viorica Cherecheș, alături de colegii săi din PNL, anunță că va face o opoziție constructivă. Vă redăm mai jos, integral, mesajul publicat de către deputatul băimărenilor:

La nici 6 luni de la alegeri, partidul care se află la guvernare vrea să-şi impună un al alt Cabinet care este de fapt o primenire a primei variante de Guvern. Chiar ei au spus că foştii miniştri nu au generat performanţă şi i-au schimbat iar acum vin să ne ceară votul de încredere pentru aceeaşi oameni.

Acum ies la iveală minciunile din Programul de guvernare cu care PSD a făcut paradă în campania din 2016. În loc să-şi asume eşecul, schimbă premierul şi caută ţapi ispăşitori.

România are nevoie de stabilitate pentru a progresa şi pentru a atrage investitori dar noul Program pe care îl propune Tudose nu va face altceva decât să alunge investitorii şi marile companii.

Alături de colegii mei din PNL voi face opoziţie, dar o opoziţie constructivă nu una distructivă care nu face altceva decât să aducă mari deservicii românilor şi României”.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA