spot_img
AcasăActualitate112VIOL ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – I-a întrerupt curentul din casă ca să nu-l...

VIOL ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – I-a întrerupt curentul din casă ca să nu-l poată recunoaște și să nu se poată apăra, apoi a siluit-o

DISTRIBUIȚI

VIOL ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD   Un rom din Teaca a siluit o femeie cu probleme psihice din aceeași comună. Acesta i-a întrerupt curentul femeii pentru a o deruta și a o împiedica să-l recunoască. Bărbatul ar fi fost beat când a violat-o pe femeie.

La finalul lunii trecute, un rom din Viile Tecii a siluit o femeie cu probleme psihice din comuna Teaca. Aceasta locuia singură, însă o verișoară avea grijă de ea și o vizita permanent, scrie Bistrițeanul.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în weekendul în care întreaga comună se afla în sărbătoare, autoritățile locale organizând Zilele comunei Teaca. Romul, după ce a consumat alcool la zilele comunei, după miezul nopții s-ar fi oprit la femeia de 57 de ani din Teaca.

Acesta o cunoștea pe femeie de câțiva ani, muncind la aceasta în urmă cu ceva timp. Planul bărbatului părea să fi fost stabilit înainte. Romul a sărit gardul în curtea femeii, a spart geamul și a tăbărât peste aceasta. Înainte însă să ajungă la femeie, bărbatul i-a oprit acesteia curentul, pentru a o deruta și a o împiedica să-l vadă.

După ce a violat-o pe femeie, bărbatul s-a făcut nevăzut, fiind prins două zile mai târziu de către polițiști. Acesta este momentan arestat preventiv. Se pare că femeia a fost și bătută în timpul violului, având mai multe semne pe corp.

„Am fost pe la ea, am povestit cu ea și am văzut că avea o mână în gips și vânătăi pe mână sus”, povestește una dintre prietenele femeii. Femeia se află momentan în azilul din comuna Teaca.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA