AcasăActualitate112VINOVATUL, UN LOCALNIC DE 21 DE ANI - Furt şi tentative de...

VINOVATUL, UN LOCALNIC DE 21 DE ANI – Furt şi tentative de furt soluţionate de poliţiştii din Vişeu de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

VINOVATUL, UN LOCALNIC DE 21 DE ANI Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Vişeu de Sus au dus ieri, 23 noiembrie, la soluţionarea unui furt şi a două tentative de furt comise pe raza oraşului. Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani, din oraş.

Investigaţiile efectuate au relevat că cel în cauză a pătruns în noaptea de 02/03 septembrie într-un imobil de pe strada Mihai Eminescu din oraş. De aici, suspectul a sustras 700 de lei şi 300 de euro.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în noaptea de 18/19 noiembrie a.c. tânărul a  mai încercat să pătrundă în acelaşi imobil de pe strada Mihai Eminescu. De data aceasta însă fără succes. Mai mult, în aceeași noapte, suspectul a intrat într-un alt imobil de pe strada Vânătorilor. De aici, nu a sustras nimic.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal. Mai mult, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea lui la răspundere.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/cu-rotile-in-sus-accident-in-fata-politiei-municipiului-baia-mare/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/caz-halucinant-maramures-calatori-terorizati-de-un-controlor-beat-pe-autobuzul-baia-mare-baia-sprie-video/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/spectacol-caritabil-ridica-te-tati-va-avea-loc-luni-4-decembrie-la-teatrul-municipal-baia-mare/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA