AcasăActualitateVINE PRIMĂVARA! - Cer senin, cu soare și temperaturi de până la...

VINE PRIMĂVARA! – Cer senin, cu soare și temperaturi de până la 13 grade astăzi în Maramureș

DISTRIBUIȚI

Vremea a fost frumoasă și caldă în cursul zilei de ieri, 22 februarie. Cerul a fost mai mult senin. Vântul a suflat în general slab. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 8 grade la Târgu Lăpuș și 12 grade la Sighetu Marmației. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș -5 grade. Straul de zăpadă măsoară până la 50 cm la stația meteo Iezer, 17 cm la Cavnic, 8 cm în Pasul Gutai, 7 cm la Baiut, 1 cm la Târgu Lăpuș.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și parțial uscat în zona de munte, respectiv curat și umed în rest. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu patru utilaje și s-au răspândit opt tone material antiderapant pe DN 18. Cerul este senin, vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste. Izolat, în zonele joase se semnalează ceață.

Vremea va fi frumoasă și caldă, îndeosebi la deal și la munte astăzi în județ. Cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA