AcasăActualitateVINE LA GALĂ - Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va fi prezent...

VINE LA GALĂ – Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va fi prezent la acțiuni din cadrul ”Zilelor Maramureșului”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților va fi prezent vineri, 19 mai 2017, la Gala Ambasadorilor din cadrul evenimentului ”Zilele Maramureșului”. În cursul zilei de sâmbătă, 20 mai, în programul vizitei sale în Maramureș este prevăzută o întâlnire de lucru la UAC Dumbrăvița, unde va discuta cu investitorii. 

Tot sâmbătă va avea loc o întâlnire și la Aeroportul Internațional Maramureș, unde au fost stabilite discuții între președintele Liviu Dragnea, conducerea Aeroportului Internațional, conducerea Consiliului Județean Maramureș și reprezentanți ai UAC Dumbrăvița, cu privire la investițiile la aeroport și cele din jurul aeroportului, care au ca scop dezvoltarea de facilități industriale noi.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a arătat faptul că, această vizită în Maramureș a președintelui Camerei Deputaților este un semnal de susținere din partea Guvernului pentru proiectele județului.

 ”Am organizat Zilele Maramureșului la un nivel mult mai ridicat față de edițiile anterioare pentru a promova brandul Maramureș ca destinație turistică. Însă, oricât de multă promovare am face, fără investiții în infrastructura rutieră și edilitară a județului nu vom putea crește spectaculos numărul de turiști. Consider că prezența în Maramureș a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea – care este și președinte al principalului partid de guvernământ -, pentru a discuta despre investițiile județului este principalul semnal de susținere pe care îl putem primi în această perioadă. Sunt convins că președintele Liviu Dragnea va confirma aici, la noi acasă, finanțările care vor veni pentru principalele proiecte ale județului, așa cum și le dorește Consiliul Județean Maramureș”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

informații furnizate de către Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA