AcasăActualitateVINE ÎN MARAMUREȘ – Vizită de lucru a Ministrului Consultării Publice și...

VINE ÎN MARAMUREȘ – Vizită de lucru a Ministrului Consultării Publice și a Dialogului Social în județul nostru. Vezi ce va discuta acesta cu oficialii maramureșeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

VINE ÎN MARAMUREȘ  Vineri, 20 octombrie 2017, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social efectuează o vizită de lucru în Județul Maramureș.

Ministrul Gabriel Petrea va avea întrevederi atât cu oficialităţile locale, sindicatele și patronatele, dar şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din județ. Din programul vizitei de lucru:

Ora 10:00 – participare la ședința ordinară a Comisiei de Dialog Social. Ședința va avea loc în sala “Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ și va avea următoarea ordine de zi:

  1. Proiectul de Lege pentru modificarea Legii dialogului social nr. 62/2011, inițiat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social
  2. Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea H.G. nr. 1260/2011 privind sectoarele de activitate, inițiat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.
  3. Diverse

Ora 12:00 – Întâlnire cu organizațiile neguvernamentale din Județul Maramureș, sala „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ

Ora 13:00 – Declarații de presă – Palatul Administrativ

Menționăm că accesul reprezentanțiilor mass-media este permis la toate întâlnirile pe care domnul Ministru Gabriel Petrea le va avea în Județul Maramureș.

              

Informații furnizate de către Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA