AcasăEvenimentVINE BARZA ÎN 2017 - Vedete din România care vor naște în...

VINE BARZA ÎN 2017 – Vedete din România care vor naște în acest an

spot_img

DISTRIBUIȚI

Anul 2016 a fost poate cel mai productiv an din punct de vedere al natalității. A fost anul în care multe dintre vedetele autohtone au devenit pentru prima oară sau din nou părinți. Pentru 2017 se pregătesc, de asemenea, multe nașteri în showbiz. 

Lista vedetelor care vor naște în 2017 nu este la fel de mare ca cea din 2016, însă suntem abia la început de an, relatează Libertatea.Printre mămicile anului 2017 se numără: Ilinca Vandici, Marina Dina, Claudia Pătrășcanu, Sandra Bachici, Diana Bart. Nu doar ele sunt extrem de entuziasmate, ci și viitorii tătici Andrei Neacșu, Andrei Ștefănescu, Mădălin Ionescu sau cântărețul George.

Anul 2016 se încheie perfect pentru Ilinca Vandici, dar și pentru iubitul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea tv a confirmat ceea ce prietenii ei știau de mai bine de o săptămână, că ea și Andrei vor deveni părinți. Vestea cea mare a fost făcută publică imediat ce Ilinca și Andrei au ajuns în vacanță, în Republica Dominicană. Prietenii celor doi declară ca Ilinca și iubitul său își doreau enorm un bebeluș și că „lucrau” de ceva vreme la asta. Deși Andrei Neacșu are doar 25 de ani, tânărul își dorea de câțiva ani să aibă un moștenitor. Tot prietenii spun că, la cum îl cunosc pe Neacșu, cu siguranță va urma o cerere în căsătorie, care va veni cel mai probabil în această vacanță.

Toată lumea știe că Marina Dina s-a chinuit destul de mult să rămână însărcinată, având probleme de sănătate, însă Dumnezeu, dar și tratamentele de fertilizare au ajuttat-o, iar în luna ianuarie va deveni  mămică de gemeni. Marina și Radu, partenerul ei de viață vor avea o fetiță și un băiețel, bebeluși care sunt așteptați cu nerăbdare. Marina a avut o sarcină destul de grea: în primele luni nu s-a simțit bine, iar în ultimele luni medicul a sfătuit-o să stea cât mai mult în pat. Cu toate indicațiile, Dina a avut grijă să amenajeze camera bebelușilor și să facă toate cumpărăturile pentru ei.

Continuarea, AICI.
Sursă foto.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA