spot_img
AcasăNews AlertVINE ACASĂ! - Cătălin Cherecheș va fi în Baia Mare marți! Vezi...

VINE ACASĂ! – Cătălin Cherecheș va fi în Baia Mare marți! Vezi cea mai recentă scrisoare adresată băimărenilor

DISTRIBUIȚI

Cătălin Cherecheș continuă să își descrie zilele petrecute în arestul preventiv prin scrisori postate pe contul său oficial de Facebook. Mesajele sunt intens distribuite de cetățenii care îi sunt alături. În cea mai recentă scrisoare a sa, postată luni seara pe rețeaua de socializare, îi informează pe cetățeni despre cererea pe care avocații săi au depus-o la Tribunalul Maramureș. Vă redăm integral scrisoarea lui Cătălin Cherecheș:

„Se împlinesc astăzi trei săptămâni de când sunt departe de voi. De fapt, dacă stau mai bine să mă gândesc, suntem mult mai aproape doar despărțiți de un zid construit de unii pentru a căror limpezime a minții mă rog lui Dumnezeu. Fiind o zi “aniversară” am primit câteva cadouri: primul, dimineața, a fost vizita cu care m-au bucurat câțiva prieteni dragi. Le mulțumesc că mă onorează să îi numesc prieteni. Le mulțumesc că mă fac să nu mă simt singur pe drumul meu spre casă. Al doilea cadou l-am primit, fără voia lor, de la DNA, după o scurtă întâlnire cu procurorul. La ieșire, am putut să-mi îmbrățișez un om tare drag. O femeie cât zece bărbați. O luptătoare. Și tot azi, ea, omul drag mie, m-a făcut să mă simt fericit știind că ea e fericită. Al treilea cadou – am vorbit cu mama. Mult. Ca acasă, când stăteam noi să ne sfătuim. Ea e cea care mă înțelege pentru că știe că ceea ce trăiesc eu acum e o mireasmă de primăvară față de lucrurile care ne-au durut cu adevărat în viața asta. Și mama știe că eu mă plec în genunchi doar în fața ei și în fața lui Dumnezeu. Și poate va mai veni o ființă în viața mea care să merite îngenuncherea mea, dar despre acest lucru vorbim când vin acasă 🙂 M-am bucurat că mama mi-a spus de prieteni dragi care vor să mă vadă. Dar mai mult m-am bucurat că am sunat-o pe mama. Așa cum m-am bucurat și pentru că unii nu au mai sunat-o cântându-mi prea repede prohodul. E o vorbă… Spusă de părintele Nicolae Steinhardt: “Dăruind vei dobândi”. Și lor le dăruiesc rugăciunile mele și gândul meu bun. Și mulțumesc în fiecare zi pentru acest dar care mi s-a oferit. Să mă cunosc pe mine, să cunosc oamenii de lângă mine, să fiu mai aproape de Dumnezeu și să știu mai bine cum trebuie trăită viața, în iubire față de familie, față de cei alături de care trăiești și în respect față de toate cele care m-a înzestrat divinitatea: trup, minte și spirit. Al patrulea cadou – am auzit o voce dragă mie. Vrea să ne vedem, dar am mai amânat puțin. Îi mulțumesc că are încredere în spiritul meu de învingător. Și ultimul cadou, al cincilea, dragii mei avocați. Au venit după o zi lungă să mă viziteze și mi-au adus de citit. Chiar și pentru timpul de lectură recuperat pe care nu l-am putut avea în ultimii ani, le sunt recunoscător celor care mă țin departe de voi, de casă. Așadar, trei săptămâni, 21 de zile, “dar nu o viață, ci doar o clipă”.

Mereu al vostru,

Cătălin

PS: „Am făcut o cerere de eliberare în atenția Tribunalului Maramureș, iar mâine (marți, 17 mai 2016) voi fi în mijlocul băimărenilor, cel puțin simbolic, fiind prezent în fața instanței. Doamne ajută!”.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA