AcasăAdministrațieVIN INVESTITORII - Delegaţie economică din China în Maramureş

VIN INVESTITORII – Delegaţie economică din China în Maramureş

spot_img

DISTRIBUIȚI

VIN INVESTITORII Prefectul de Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, şi preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Valer Zetea, au primit vizita unei delegaţii economice din China.

Delegaţia a fost formată din Guo Jinnan – preşedinta femeilor de afaceri chineze din România, Zhong Chen Jian – vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Nantong, Pan Fu Bi – reprezentanta unui grup de investitori cu preocupări în domeniul educaţional, construcţii şi investiţii imobiliare însoţiţi de Adrian Buga şi dr. Mihail Vornicov, membri în consiliul de administraţie al firmei reprezentanţe în România.

Grupul de firme reprezentat de oaspeţii din China se află în top 5 companii din zona Nantong iar în România îşi desfăşoară activitatea începând cu anul 2016 dar deja au în plan începerea a 4-8 proiecte imobiliare şi a unui proiect în învăţământul superior.

Prefectul consideră că direcţia aleasă de grupul chinez este una în care îşi doreşte ca şi judeţul Maramureş să se dezvolte şi şi-a manifestat disponibilitatea de a sprijini investiţiile partenerilor chinezi în Maramureş, fapt ce ar aduce şi un plus de vitalitate în economia locală.

Delegaţia din China şi-a continuat programul în Maramureş, participând la o întâlnire cu reprezentanţi ai unor companii private din judeţ, în vederea unui schimb de experienţă şi iniţierea unor discuţii şi parteneriate care să creeze şi rezultate, o punte de legătură între piaţă chineză şi producătorii maramureşeni, reflectată prin schimburi comerciale şi rezultate economice în creştere de ambele părţi.

În cadrul celor două întâlniri s-au discutat şi metode de realizare a unor showroom-uri cu produse în RP China şi Maramureş – acestea vor fi realizate în oglindă – Nantong şi Maramureş.

Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA