Acasăoameni noiVIN ACASĂ - Cozi în vămile din Vestul ţării (VIDEO)

VIN ACASĂ – Cozi în vămile din Vestul ţării (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

VIN ACASĂ. Au început concediile românilor care muncesc în străinătate şi acest lucru se vede în aglomeraţia din vămi. Cele mai lungi cozi de maşini au fost în vama Nădlac 2, unde traficul s-a dublat faţă de o zi obişnuită. În 24 de ore au trecut peste 50 de mii de oameni.

Încă de vineri au început să vină acasă românii care muncesc în vestul Europei. Din cauza numărului mare de maşini care aşteptau să intre în ţară, a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră. Ieri, şoferii au stat şi câte două ore la coadă. Astăzi, totul a mers mai rapid.
Pentru a nu se înghesui cu toţii în aceeaşi vamă, poliţiştii de frontieră le recomandă şoferilor să folosească toate vămile cu Ungaria.

În judeţul Arad sunt 4 puncte auto: la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărșand. În judeţul Timiş se poate trece pe la Cenad, în judeţul Bihor prin Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.

De asemenea, şoferii pot vedea pe site-ul politiadefrontiera.ro cât de mult au de aşteptat în fiecare vamă. Traficul la frontiera din vest este în creştere faţă de anul trecut.

Potrivit Ministerului de Interne, în ultimele două luni, aproape 3 milioane de oameni au trecut prin vămile cu Ungaria. Au fost cu 400 de mii mai mulţi decât anul trecut.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Nădlac 2, prin care au trecut 1.200.000 de persoane, şi Borş, pe unde au trecut 960.000 persoane.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA