AcasăActualitateSocialVIITORI POLIȚIȘTI - 20 de elevi au finalizat stagiul de practică la...

VIITORI POLIȚIȘTI – 20 de elevi au finalizat stagiul de practică la IPJ Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cinci elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 15 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca au efectuat modulul III al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Maramureș. 

În perioada 22 februarie – 22 aprilie, elevii şi-au desfăşurat stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie precum şi la posturile de poliţie comunală.

În această perioadă, fiecare elev a fost repartizat la un tutore profesional, un poliţist cu vastă experienţă în domeniu, care a avut rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist, iar cei 13 băieţi şi 7 fete au avut astfel posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştinţele teoretice acumulate la orele de curs.

În această dimineaţă, viitorii poliţişti au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş de către şeful inspectoratului, chestor de poliţie Dr. Viorica Marincaş, care le-a mulţumit pentru felul în care au pus în practică cunoştinţele acumulate şi le-a transmis că le urează mult succes în cariera de poliţist.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA