spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - VIOLENTA - Procurorii maramureseni ancheteaza doua cazuri de infractiuni de...

VIDEO – VIOLENTA – Procurorii maramureseni ancheteaza doua cazuri de infractiuni de mare violenta: omorul din Sacalaseni si tentativa de omor din Borsa

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, la data de 22.04.2012, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu victima Radu C.A. (fratele său), numitul Petru Onoriu Radu i-a aplicat acesteia o lovitură cu cuţitul în zona umărului drept, cauzându-i o plagă tăiată penetrantă, care a dus la hemoragie masivă şi decesul victimei. Faţă de numitul R.O.P.P. s-a luat măsura internării, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

CITESTE AICI INFORMATII IN PREMIERA PREZENTATE DE ACTUALMM.RO DESPRE OMOR

 

La 19 ani, Daniel Stetco a injunghiat in torace alt borsean

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat. Din primele cercetări a reieşit faptul că, la data de 17 aprilie 2012, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu partea vătămată Florin T (28 ani)., inculpatul ŞTEŢCO DANIEL (19 ani) i-a aplicat acesteia o lovitură cu cuţitul în zona toracică, cauzându-i o plagă înţepată penetrantă, ce i-a pus în primejdie viaţa. Faţă de inculpat s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

AFLA AICI MAI MULTE DETALII DESPRE INCIDENT

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA