spot_img
AcasăActualitate112VIDEO | URMĂRIRE NEBUNĂ LA SEINI - A SPART barajul Poliției și...

VIDEO | URMĂRIRE NEBUNĂ LA SEINI – A SPART barajul Poliției și a fost urmărit cu focuri de armă, apoi s-a ascuns în pădure

DISTRIBUIȚI

Caz terifiant inspirat din Rambo, seria de filme americane cu Sylvester Stallone, petrecut astăzi la Seini. Un echipaj de poliție a efectuat semnale de oprire unui șofer care circula cu un vehicul de teren pe care nu avea montat niciun număr de înmatriculare.

Individul de la volan nici nu s-a gândit să oprească, ci a accelerat încercând să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și, conform surselor noastre, a reușit să treacă și printr-un filtru instalat de polițiști. Ba mai mult, pentru a-l opri polițiștii au folosit și armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului.

După ce a scăpat de barajul poliției, la scurt timp după șoferul ar fi pierdut controlul volanului, și s-a izbit de un copac. Acolo a abandonat mașina și a fugit spre pădure. Acolo a stat ascuns timp de aproape 5 ore.

În tot acest timp, polițiștii l-au căutat folosindu-se inclusiv de un câine de urmă. Sursele noastre spun că individul s-a folosit de ”arta camuflajului” văzut se pare în filmele cu celebrul Rambo, el ”îngropându-se” pur și simplu în frunze. Ar fi trecut pe lângă el pănă și câinii de urmă ai poliției.

În cele din urmă doi pădurari din zonă au venit în ajutorul poliției și s-au folosit de niște lunete cu termoviziune! Așa au reușit să îl prindă pe individ și să-l predea poliției.

Dar cine este ”Rambo” care a pus pe jar 5 ore întreaga poliție din Maramureș? Un bărbat din Vama, județul Satu Mare. Acum el se află la sediul Poliției Seini pentru audieri.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA