AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE 2 - ACCIDENT DN 1 C – Şoferul unei...

VIDEO – UPDATE 2 – ACCIDENT DN 1 C – Şoferul unei cisterne pline cu motorină care s-a răsturnat a murit. Cadavrul a fost scos dintre fiare după patru ore

spot_img

DISTRIBUIȚI


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, circulaţia este întreruptă

Accident mortal DN1C Dej-Baia Mare, Câţcău

pe DN1C Dej – Baia Mare, în zona Câţcău, din cauza unei autocisterne care s-a răsturnat la kilometrul 70+125 de m

etri.

Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, conducătorul autocisternei (care transporta 25 tone motorină) este încarcerat. În momentul în care pompierii vor decide că nu există risc de incendiu, traficul rutier va fi reluat.

ACTUALIZARE 1:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează căcirculaţia a fost reluată pe DN1C Dej – Baia Mare, în zona Câţcău.

Traficul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute la kilometrul 70+125 de metri din cauza unei autocisterne care s-a răsturnat. Conducătorul auto, care rămăsese încarcerat, şi-a pierdut viaţa. Nu există risc de incendiu. Carosabilul este uscat.

ACTUALIZARE 2: Nici la  ora 17.00 corpul neînsufleţit al şoferului autotrenului nu fusese scos din cabina distrusă. Se aştepta o macara de 60 de tone pentru a putea interveni echipajele de descarcerare. Din informaţiile furnizate de poliţişti, cisterna înmatriculată în judeţul Constanţa venea ca destinaţie pentru cele 25 de tone de motorina oraşul Baia Mare. Cauza tragediei pare a fi neadaptarea vitezei intr-o curba moment în care cisterna ar fi intrat în balans şi s-a răsturnat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA