AcasăEvenimentVIDEO - UPDATE 1 - ACCIDENT BAIA MARE - O ambulanţă cu...

VIDEO – UPDATE 1 – ACCIDENT BAIA MARE – O ambulanţă cu pacient împlicată într-un accident rutier pe bulevardul Independenţei. Alte şoferiţe implicate în accidente

spot_img

DISTRIBUIȚI


În urmă cu câteva minute pe bulevardul Indendepentei din Baia Mare s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o autospecială aparţinând Ambulanţei Sighetu Marmaţiei şi un autoturism. Din primele informaţii nimeni nu a fost rănit. Pacientul din Ambulanţă care era adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a fost preluat de un alt echipaj si transportat la unitatea spitalicească.Acesta nu a fost rănit.Maşina Ambulanţei Sighetu Marmaţiei aducea un pacient spre Spitalul Judeţean Baia Mare. Avea semnalele luminoase şi sonore în funcţiune. De pe bulevardul Independenţei a semnalizat stânga pentru a intra pe bd Republicii.

În acel moment în faţa a apărut autoturismul Renault la volanul căruia era o femeie de aproximativ 25 ani. Impactul nu a mai putut fi evitat. „Aveam totul în funcţiune. Nu ştiu cum nu ne-a văzut. Pacientul era asigurat şi nimeni nu a fost rănit” a declarat şoferul autospecialei de la Ambulanţă.

Poliţiştii băimăreni au demarat cercetările pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. În funcţie de concluzii vor dispune măsuri.

ACTUALIZARE 1: Comunicatul oficial al IPJ Maramureş

O ambulanţă aflată în intervenţie a fost implicată într-un eveniment rutier uşor la Baia Mare. Ambulanţa circula alert, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ieri seară, pe un bulevard din Baia Mare, transportând un pacient spre spital. Conducătorul auto al ambulanţei, Gheorghe I., de 50 ani, din Călineşti a pătruns  într-o intersecţie semaforizată din oraş  unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault condus de Irina D., de 25 ani, din Baia Mare. Irina a pătruns cu maşina în intersecţie pe culoarea verde a semaforului, fără să mai acorde prioritate de trecere maşinii cu destinaţie specială aflată în intervenţie.

Din fericire, pacientul care se afla în ambulanţă nu a suferit leziuni în urma impactului, din accident rezultând doar avarierea celor două maşini. Nici unul dintre conducătorii auto nu s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă urmând a se lua măsuri legale.

Încă trei şoferiţe vor suporta rigorile legii

Doi conducători auto din Baia Mare, respectiv Cătălina M. şi Laura B., ambii de  23 ani, urmează să suporte sancţiuni la regimul circulaţiei din cauză că  nu au acordat prioritatea de trecere unor pietoni aflaţi în traversarea regulamentară a străzii,  pe trecerea de pietoni. Ambele situaţii au fost constatate de poliţiştii rutieri ieri spre seară, când două persoane, tot din Baia Mare au ajuns cu leziuni uşoare la spitalul din oraş, pentru îngrijiri medicale,  ca urmare a indisciplinei în trafic a  celor doi conducători auto. Poliţiştii rutieri vor lua măsurile legale în ambele cazuri.

La Moisei o conducătoare auto a ajuns la spital după ce a derapat cu maşina din cauza vitezei

Conducătoarea auto se afla la volanul autoturismului personal, circulând pe raza oraşului Borşa, în dimineaţa zilei de ieri, 08.12.2011. Întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul direcţie de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua electrică din dreptul unui imobil. Din stâlp maşina a fost proiectată în poarta imobilului respectiv. Niţa S., de 28 ani, din Moisei a ajuns la spitalul din localitate cu  leziuni uşoare, unde a rămas internată pentru supraveghere. Nu s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi purta centura de siguranţă. În cauză urmează a se lua măsurile legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA