AcasăEvenimentSportVIDEO: Un gol al lui Rooney, cel mai frumos din istoria Premier...

VIDEO: Un gol al lui Rooney, cel mai frumos din istoria Premier League!

DISTRIBUIȚI

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, ocupă primul loc într-un sondaj privind cele mai frumoase goluri din istoria de 20 de ani a Premier League. „Foarfeca” lui din meciul din februarie 2011 cu Manchester City a primit 26 la sută din totalul voturilor.

Dennis Berkamp, în tricoul lui Arsenal, ca şi Thierry Henry, au ocupat locurile doi şi trei cu goluri din 2002, respectiv 2000, informează The Independent.
Sondajul a venit ca urmare a împlinirii a 20 de ani de când cea mai importantă competiţie de fotbal din Anglia a primit numele de „Premier League”.
Rooney a fost încântat că reuşita lui, care a adus victoria în meciul cu Manchester City, a fost votată drept cea mai frumoasă din istoria Premier League. „Am crescut pe când mă uitam la Premier League aşa că am un sentiment minunat că golul meu a fost votat drept cel mai frumos din istoria competiţiei. Sunt multe goluri nominalizate pe listă, reuşite pe care le-am privit din sufrageria mea când eram mic: golul lui Alan Shearer, Paolo Di Canio, Tony Yeboah sau David Beckham.Să fiu în competiţie cu ei, şi să mai şi câştig, este o mare onoare pentru mine şi ceva de care sunt foarte mândru. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care m-au votat”, a spus Rooney.

În sondaj au intrat peste 4.2 milioane de voturi a 300.000 de suporteri , care urmează să mai determine cea mai bună paradă, cea mai frumoasă sărbătorire a unui gol şi cea mai bună echipă virtuală a fanilor. Mai sunt şi alte şase premii care vor fi decise de un consiliu: cel mai bun jucător, antrenor, echipă, sezon, cele mai memorabile vorbe şi o echipă fantastică. Câştigătorii urmează să fie anunţaţi în următoarele două săptămâni, totul culminând cu evenimentul din 15 mai când vor fi anunţaţi cel mai bun jucător şi antrenor.

http://www.youtube.com/watch?v=l4CA2TRh3jY&feature=player_embedded#t=1s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA