spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - ULTRAJ - Un agent de la rutiera a fost lovit...

VIDEO – ULTRAJ – Un agent de la rutiera a fost lovit intentionat de un mopedist

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini inregistrate de aparatul radar

Declaratii oficiale IPJ Maramures

Ieri, 27.09.2011, ora 17,30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare,  format din doi agenţi, se aflau în exercitarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier din municipiu. Pe strada Victoriei, din Baia Mare, au înregistrat, cu aparatura radar din dotare, un moped, care circula cu viteza de 89 km/h. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar astfel că s-a trecut la urmărirea sa. Mopedul a fost ajuns în scurt timp, tot pe strada Victoriei. La coborârea din maşina poliţiei a unuia dintre membrii echipajului, conducătorul  autovehiculului cu două roţi a accelerat si l-a acroşat cu partea din faţă a mopedului pe agentul de politie. Conform examinării medico-legale, agentul principal de poliţie a suferit leziuni care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.  Conducătorul mopedului a fost identificat în persoana lui Florentin S., de 19 ani, din Baia Mare.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Totodată a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, instituţia competentă pentru efectuarea de cercetări în asemenea situaţii, care a dispus, cercetarea în stare de libertate a făptuitorului.

ACTUALIZARE 1:

Procurorul Ioan Buda, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare a declarat ca in urma reexaminarii agentului de politie de catre specialistii de la Serviciul de Medicina Legala acesta are nevoie de 14-15 zile de ingrijri medicale.  „Dosarul este in lucru urmand ca la finalizarea anchetei sa fie dispuse masuri legale” a precizat acesta.
ACTUALIZARE 2: Surse au precizat pentru 2.actualmm.ro ca in momentul in care vehiculul a fost verificat la RAR s-a stabilit ca este vorba despre un motor de 150 cmc. Cu alte cuvinte este un motor de motocicleta, nicidecum de moped.

 

ACTUALIZARE 3: Informatiile noastre au fost confirmate de IPJ Maramures.  „In urma cercetarilor s-a stabilit ca autovehicul pe care il conducea tanarul face parte din categoria celor care sunt supuse inmatricularii. Totodata numarul de inregistrare aplicat pe vehicul era fals iar tanarul nu poseda permis de conducere de categoria A. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor ultraj, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false, conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzator” a precizat comisar Gabriela Liahovici, IPJ Maramures.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA