spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - ULTIMĂ ORĂ - LA UN PAS DE EXPLOZIE - Gospodăria...

VIDEO – ULTIMĂ ORĂ – LA UN PAS DE EXPLOZIE – Gospodăria unor săteni din Brebeni a fost mistuită de flăcări în totalitate

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Incendiu violent în satul Brebeni, comuna Cerneşti. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări uriaşe în câteva clipe. Abia s-au dezmeticit proprietarii că întreg imobilul era în flăcări. Clopotele biserici au bătut şi întreg satul s-a adunat cu găleţi să dea o mână de ajutor. Pe de altă parte, pompierii au trimis cinci autospeciale de la Subunitatea din Târgu Lăpuş dar şi din Baia Mare pentru a stinge focul. De cinci autospeciale a fost nevoie azi noapte (31 octombrie/1 noiembrie) pentru a stinge al patrulea incendiu izbucnit în numai o oră şi jumătate. De această dată pompierii militari s-au îndreptat în mare gravă spre localitatea BREBENI. O casă a fost mistuită în totalitate de foc. Doar pereţii au mai rămas în picioare.

proprietarul gospodariei
2.actualmm.ro

Din foc pompierii au scos două butelii înainte de a exploda. Oamenii nu au reuşit să salveze nimic şi nu ştiu unde vor locui la iarnă. Lipsa unei surse de apă a făcut intervenţia pompierilor şi mai dificilă. „Am intervenit la un incendiu în satul Brebeni. Intervenţia a fost dificilă din cauza lipsei unei surse de apă. Din acest motiv a fost nevoie să mergem să realimentăm maşinile. Deocamdată nu cunoaştem cauza izbucnirii focului, aceasta urmând a fi stabilită” a declarat Radu Bodea, şeful Subunităţii de Pompieri Militari Târgu Lăpuş.

Gospodăria nu era asigurată astfel că oamenii vor fi nevoiţi să îşi reconstruiască imobilul din forţe proprii.

2.actualmm.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(articol în curs de actualizare, video în curând)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA