AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - ULTIMĂ ORĂ - BAIA MARE - Băiat de...

UPDATE – VIDEO – ULTIMĂ ORĂ – BAIA MARE – Băiat de 13 ani găsit inconştient pe strada Gării din Baia Mare. Posibil să fi consumat substanţe halucinogene (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un băimărean a alertat prin 112 un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Baia Mare după ce a găsit un băiat căzut în stradă, aparent inconştinet. Cadrele medicale au ajuns imediat la locul solicitării şi l-au preluat pe băiat, transportându-l la spital pentru investigaţii medicale. În afară de o stare euforică, nu de la consum de alcool, acesta nu prezenta alte semne că ar fi fost agresat. Totodată, a fost alertată şi poliţia despre acest incident.

După ce a fost investigat medical băiat în vârstă de 13 ani a fost dus la Spitalul de Boli Infecţioase de pe strada Vasile Lucaciu. De acolo a fost transportat la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Minori de pe strada Victor Babeş din Baia Mare. Echipajul de poliţie sosit la locul incidentului a reuşit cu mare dificultate să comunice cu minorul pentru că acesta nu se exprima coerent. În cele din urmă a reuşit să îl identifice în persoana lui Cristian B. (13 ani), din Seini.  Nu se ştie deocamdată ce căuta în Baia Mare şi nici dacă a consumat substanţe halucinogene. Cert este că există această suspiciune.

ACTUALIZARE 1: „În această seară în jurul orei 10 a fost adus minorul Beredan Cristian, a fost adus de ambulanţă de la urgenţa Spitalul Judeţean. În prima faza nu l-am putut accepta în centru pentru că nu avea actele necesare internării. Copilul rămâne internat la noi urmând ca mâine să demarăm o acţiune să vedem ce măsură putem să luăm pentru el. A fost găsit de o echipă smurd dormind pe stradă, dus la urgenţă iar de acolo trimis către noi. Mai multe detalii nu ştim. Avea o stare euforică. Am înţeles că pe fişa de la urgenţă scria că este sub influenţa substanţelor halucinogene” a declarat Rodica Sigheti de la CPRU Baia Mare Victor Babeş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA