AcasăEvenimentVIDEO - Tigari de contrabanda in valoare de 2,5 miliarde lei vechi...

VIDEO – Tigari de contrabanda in valoare de 2,5 miliarde lei vechi aduse prin Muntii Maramuresului

spot_img

DISTRIBUIȚI


O patrula din cadrul IJPF Maramures – SPF Vişeu de Sus, a observat, intr-o zona muntoasă la o altitudine de peste 1.600 m, un grup de persoane care se deplasa paralel cu linia de frontieră cu mai multi cai. Imediat, aceştia au trecul ilegal frontiera în Ucraina.În acelaşi timp pe teritoriul statului vecin staţiona un camion ce părea încărcat cu colete voluminoase.

La scurt timp persoanele în cauză s-au întors pe teritoriul statului nostru. Acestea au fost surprinse de poliţiştii de frontieră în timp ce transportau cu nouă cai 50 de colete voluminoase ce conţineau ţigări de contrabandă.

Imediat, bărbaţii au fost somaţi verbal, însă au ignorat avertismentele şi au încercat să fugă, profitând de terenul muntos împădurit.

Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea celor în cauză, reuşind imobilizarea a patru dintre suspecţi.

Aceştia au fost identificaţi ulterior ca fiind V. C., V. K., I. C. si V. C. din localitatea Poienile de Sub Munte.

În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conţin cantitatea de 24.899 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 213.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA