AcasăEvenimentVIDEO - TENTATIVĂ DE JAF - Un necunoscut pătrunde într-o casă de...

VIDEO – TENTATIVĂ DE JAF – Un necunoscut pătrunde într-o casă de pariuri sportive. În 15 secunde alarma îl bagă în sperieţi şi fuge

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

O tentativa de jaf  a avut loc duminică spre luni (20/21 noiembrie 2011)  la un local în care funcţionează şi o casă de pariuri sportive. Un tanar necunoscut a patruns pe un gemulet al imobilului  si  a mers exact la locul unde credea ca sunt tinuti banii din incasarile barului si pariurilor sportive. A vrut sa deschida sertarul , dar mai multe cabluri, chiar ale calculatorului la care era conectata camera de supraveghere care il filma, l-au incurcat.

2.actualmm.ro

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se aude cum tanarul tranteste mai multe obiecte la pamant. In doar 15 secunde, sistemul de alarma al localului s-a declansat, astfel incat tanarul s-a speriat si a fugit prin gemuletul pe care a intrat.

Politistii au prelevat amprente de la fata locului, si ajutati si de imaginile surprinse de camera de supraveghere spera sa il prinda cat mai repede pe autor, precizează colegii de la dejeanul.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA