spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO - Taxele şi impozitele rămân la nivelul din 2012, in Baia...

VIDEO – Taxele şi impozitele rămân la nivelul din 2012, in Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Întruniţi in şedinţă extraordinară, toţi cei 21 de aleşi locali prezenţi la şedinţă au votat „pentru” anularea indexării cu 16, 05% a taxelor.  În Baia Mare, nivelul impozitelor şi taxelor locale, precum şi amenzile aplicabile pentru anul 2013  pentru persoanele fizice şi juridice,  se menţin la nivelul anului 2012, au decis astăzi aleşii locali.  Edilul Cătălin Cherecheş a precizat că indexarea de 16, 05% ar fi adus municipiului 1, 5 milioane lei, insă profitul poate fi compensat printr-o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor , fără a pune presiune pe buzunarul băimărenilor. Aleşii au decis, de asemenea, acordarea reducerii de 10% pentru persoanele fizice și juridice care își achită dările până la data de 31 martie 2013.

Băimărenii care au apucat deja să-şi achite taxele şi impozitele mărite cu 16, 05% , işi pot recupera diferenţa de bani dacă solicită acest lucru sau suma va fi compensată la plăţile ulterioare.

Nu in ultimul rând, creanţele fiscale restante aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, mai mici de 40 lei, se anulează.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA