AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO - "Ţăranul cu Maserati" din Londra şi-a luat-o în freză de...

VIDEO – „Ţăranul cu Maserati” din Londra şi-a luat-o în freză de la o româncă. Jibonul şi-a bătut joc de români în multe filmuleţe postate pe youtube

spot_img

DISTRIBUIȚI


„Ţăranul cu Maserati” a apărut pe Youtube: tânărul Petre Crăete apare într-o filmare în care o româncă îi dă cu geanta în cap, reproşându-i că-i face de râs pe românii care muncesc cinstit în Marea Britanie. Nu putem spune dacă acest film este regizat sau nu, cert este că Petre Crăete este cel care a încărcat clipul pe Youtube.

În timp ce se filma în faţa unui teatru, cu un pahar de vin roşu în mână, bodyguardul actorului britanic Alex Reid a fost abordat de o tânără româncă. „Scuză-mă, eşti ţăranul cu Maserati?”, îl întreabă aceasta. Bucuros că a fost recunoscut de o conaţională, la Londra, „ţăranul” îi întinde mâna şi îi răspunde: „Da, Petre Crăete mă numesc, îmi pare bine”.

În acel moment, femeia îl loveşte cu geanta în cap pe Crăete, făcându-l să-şi scape paharul de vin pe jos.

„Ţăranul” o bruschează şi el pe tânără şi îi spune că e filmată. Aceasta însă continuă să-l lovească pe Crăete, supărată că bărbatul strică imaginea României în străinătate. „Noi muncim aici ca să facem bani. Nu ţi-e ruşine? Să-ţi fie ruşine!”, spune femeia. Filmuleţul a fost încărcat pe YouTube chiar de Petre Crăete. În descrierea clipului, „ţăranul” spune că iniţial nu a vrut să-l încarce, dar că a decis să facă acest lucru pentru că „rromânii ne fac de râs prin comportamentul lor, oriunde ar fi”.

(www.gandulinfo.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA