spot_img
AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - SPECTACULOS - Un BMW s-a rostogolit într-o râpă...

UPDATE – VIDEO – SPECTACULOS – Un BMW s-a rostogolit într-o râpă pe Dealul Groşiului. Drumarii au aruncat antiderapant târziu. La Cavnic drumul a fost alb

spot_img

DISTRIBUIȚI

VEZI VIDEO DE PE DN 18 B

VEZI VIDEO DE PE DJ 184 CAVNIC

VEZI VIDEO DE PE DN 18, Gutai

2.actualmm.ro

Două accidente rutiere s-au petrecut în acelaşi timp pe drumul naţional 18 B, Baia Mare – Târgu Lăpuş. Cauza acestora este identifica: derdeluşul de pe drumul naţional. Drumarii au intervenit tardiv astfel că şoferii au făcut „patinaj artistic” pe aşa zisa parte carosabilă.

Şoferul unui autoturism BMW a ajuns într-o râpă de pe marginea părţii carosabile, după ce nu a mai putut controla maşina din cauza zăpezii depuse. Cu toate că bolidul este dotat cu sisteme performante cel de la volan pur şi simplu s-a rostotolit şi s-a oprit în nişte tufişuri. Din fericire nimeni nu a fost rănit. La câteva sute de metri distanţă un alt şofer a păţit acelaşi lucru.

„Este alunecos drumul, trebuie să mergem foarte încet. Am văzut un singur utilaj de deszăpezire acum o jumătate de oră” a spus un şofer care circula pe DN 18 B. Echipaje de poliţie de la Secţia Rurală Groşi au patrulat pe tronsolul de drum amintit pentru a avertiza conducătorii auto să reducă viteza de deplasare.

ACTUALIZARE :

La Cavnic, pe drumul judeţean 184 partea carosabilă a fost acoperită de zăpada. Răzvan Dan, cititor al site-ului nostru ne-a trimis o filmare elocventă în care niciun utilaj de deszăpezire nu era la datorie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA