Acasă Actualitate 112 VIDEO ȘOCANT! – Bătaie sângeroasă cu furci și coase între două clanuri...

VIDEO ȘOCANT! – Bătaie sângeroasă cu furci și coase între două clanuri de romi din Dâmbovița

DISTRIBUIȚI

VIDEO ȘOCANT! Scene de-o violență ieșită din comun în județul Dâmbovița, unde a avut loc o bătaie în Titu între două clanuri rivale. Indivizii, înarmați cu bâte și coase, au transformat ulița într-un câmp de război. Zeci de polițiști au intervenit în forță pentru a calma spiritele. Opt dintre scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați ulterior sub control judiciar. Întreg tărăboiul a fost filmat de un localnic. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

VIDEO ȘOCANT! După ce au fost căutat în ultimele 48 de ore, patru indivizi, care au fost implicați în bătaia din Titu, au fost prinși de polițiști. Pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Totodată, alți opt indivizi, care s-au bătut cu coase, au fost plasați sub control judiciar. Aceștia sunt acuzați de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, informează reporterpenet.ro.

Potrivit anchetatorilor, cinci bărbați au fost răniți, pe 17 iunie, după ce două clanuri rivale din Titu s-au bătut cu coase și bâte. Leziune pe care le-au suferit nu le-au pus în pericol viața. De asemenea, două mașini au fost distruse. Potrivit localnicilor, scandalul ar fi pornit din cauza unor prostituate care ar fi fost trimise în Marea Britanie.

Pe filmare se vede cum trei indivizi atacă o mașină cu bâte și coase pe o stradă din Titu. O femeie strigă disperată la soțul ei să intre în casă, informează mditv.ro.

Mai mulți tineri s-au atacat reciproc cu bolovani. Îngroziți, localnicii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Zeci de polițiști au intervenit la fața locului pentru a pune capăt răfuielii sângeroase.

Bătaie în Titu cu furci și coase. La mijloc ar fi un scandal mai vechi

Opt dintre indivizii care au luat parte la bătaia de la sfârșitul săptămânii trecute au fost săltați de oamenii legii. Scandalagiii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, ulterior, au fost lăsați în libertate, fiind cercetați sub control judiciar pentru distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

„Între două grupuri de persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia 5 bărbați au fost răniți. Leziunile suferite nu au fost de natură a le pune viața în pericol. De asemenea, au fost provocate distrugeri la două autoturisme. Opt persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 55 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. În cursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA