AcasăEvenimentVIDEO - ŞOCANT - O maramureşeancă din Suciu de Sus şi-a bătut...

VIDEO – ŞOCANT – O maramureşeancă din Suciu de Sus şi-a bătut copilaşul de un an şi jumătate. Micuţul este internat la spital

spot_img

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în locuința lui C.A. Suraj de 34 ani din Ciceu-Mihăieşti un copil de 1 an și trei luni a fost agresat fizic. Echipajul sosit la fața locului l-a identificat pe numitul C.A. de 34 ani, care locuiește împreună cu concubina acestuia  Aura Amărăscu de 18 ani din Suciu de Sus, judeţul Maramureș și fiul acesteia în vârstă de 1 an și trei luni.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 24.12.2011 – 11.01.2012, minorul a fost agresat fizic. De asemenea, au rezultat indicii că mama copilului nu i-a acordat îngrijirea necesară creșterii și dezvoltării normale. Copilul  a fost transportat şi internat la Spitalul Județean, iar cazul se află în atenția Direcției Generală de Asistență Socială și Protecţia Copilului Maramureș și Bistriţa-Năsăud.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a confirmat începerea urmăririi penale împotriva mamei minorului și concubinului acesteia pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și lovire sau alte violențe. Cercetările continuă de Serviciul de Investigații Criminale.

ACTUALIZARE 1:
„Din informaţiile pe care le am de la şeful de post acesta a fost anunţat prin 112 despre faptul că un copil ar fi fost agresat. Micuţul a fost dus la Spitalul din Beclean şi acolo s-a confirmat că micuţul era mişcat şi de şobolani. Femeia asta cu care stă ştim că este din Suciu, nu e venită de multă vreme la noi. Ei stau la marginea satului şi soţia bărbatului este în puşcărie. Poate de aceea şi-a adus-o. Nu ştiu că nu ne putem băga în viaţa personală a oamenilor” a declarat pentru dejeanul.ro, Constantin Rusu, primarul comunei Ciceu-Mihăieşti.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA