AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO - SOCANT! O fata de 14 ani s-a aruncat in gol...

VIDEO – SOCANT! O fata de 14 ani s-a aruncat in gol de la etajul IV, de dorul parintilor. „Am vrut sa zbor!”

spot_img

DISTRIBUIȚI


O fetiţă de numai 14 ani s-a aruncat în gol de la etajul al patrulea. Cel mai probabil, tânăra a recurs la acest gest din cauza dorului de părinţi, aceştia fiind plecaţi de ani buni în străinătate. Din fericire, minora a scăpat cu viaţă, însă s-a ales cu fractură de bazin şi mai multe membre rupte. Ea a fost dusă de urgenţă la spital.

Nenoricirea s-a întâmplat joi după amiaza, la scurt timp după ce trebuia să înceapă orele de curs. Tânăra este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală din Negreşti-Oas. Azi (n.r. joi), Simona s-a dus la şcoală, însă nu a intrat la ore. „A venit la şcoală împreună cu colegele ei. I-a spus unei prietene că va intra la cursuri, însă mai rămâne câteva minute în curtea şcolii“, a declarat diriginta tineri, Elena Bud.

Însă aceasta nu s-a dus la ore. A plecat spre un bloc părăsit din zona Decebal. A urcat la etajul al patrulea, apoi s-a aruncat în gol. Văzând că nu intră la cursuri, prietena ei i-a trimis un mesaj. Potrivit dirigintei, tânăra i-a spus că s-a săturat şi nu mai vine. „Din câte am înşeles eu, i-a spus că nu mai vine, că s-a săturat. Aşa scria în mesaj“, a mai spus diriginta. Colegele, împreună cu directorul şcolii s-au dus să o caute. Au găsit-o pe tânără aproape fără suflare, lângă blocul părăsit. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare, aceasta fiind diagnosticată cu fractură de bazin.

Părinţii, plecaţi în străinătate

Părinţii fetei sunt plecaţi în Italia de mai mulţi ani. Aceasta se afla în grija bunicilor, însă de câteva săptămâni stătea doar cu buniciul, femeia fiind internată în spital din cauza  mai multor probleme de sănătate. Probabil dorul de părinţi, dar şi al bunicii, cu care se înţelegea foarte bine, a împins-o la sinucidere.

Potrivit dirigintei, Simona era o tânără mai retrasă, însă se înţelegea bine cu două, trei prietene. Acestea erau singurele cu care mai povestea.  

În urma anchetei efectuate de poliţişti a rezultat că asupra fetiţei care s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui imobil în construcţie din Negreşti nu s-a comis nicio infracţiune, nu a fost agresată sau determinată să procedeze în acest fel, singură a luat decizia de a se arunca în gol de la etajul al patruleaTânăra este acum internată la Spitalul Judeţean Satu Mare. Este lucidă, însă a suferit răni grave. Potrivit medicilor, fata are ruptură de bazin, dar şi mai mute membre.Familia este în continuare în şoc.

ACTUALIZARE: Astazi dimineata fata a intrat in sala de operatie. Ea a fost vizitata de bunicul ei, caruia i-a cerut iertare. „Mi-a spus ca a vrut sa zboare!”

Ioana Gavrau

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA