AcasăActualitate112VIDEO ȘOCANT - Motociclist belgian stabilit în Baia Mare, bătut crunt de...

VIDEO ȘOCANT – Motociclist belgian stabilit în Baia Mare, bătut crunt de ciobani după ce le-a speriat caii cu sunetul făcut de motocicletă

spot_img

DISTRIBUIȚI

VIDEO ȘOCANT Imagini stupefiante filmate în Colibița, județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat de orginine belgiană, în vârstă de 61 de ani, stabilit de mai mulți ani în Baia Mare a fost bătut în ultimul hal de mai mulți ciobani cu bâtele. Totul s-a întâmplat după ce belgianul, împreună cu niște prieteni, au decis să dea o tură cu motocicletele de teren pe dealurile din zonă. La un moment dat, trecând pe lângă stână, doi cai s-au speriat de sunetul motoarelor și au răsturnat o căruță.

Potrivit Bistrițeanul.ro, deși a fost sfătuit de către prieteni să nu stea la discuții cu ciobanii de la stână, bărbatul de 61 de ani s-a îndreptat spre aceștia pentru a-și cere scuze și, mai mult, să ofere bani pentru eventualele pagube. Din nefericire, belgianul a fost întâmpinat de ciobanii furioși cu pumni și bâte.

Mai mult, după ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat „sechestrat” până au ajuns polițiștii. Deși inițial acesta a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, rănile provocate de ciobani fiind destul de serioase.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA