AcasăActualitate112VIDEO ȘOCANT – Invitat al unei emisiuni ruse, bătut pentru că a...

VIDEO ȘOCANT – Invitat al unei emisiuni ruse, bătut pentru că a lăudat România

DISTRIBUIȚI

VIDEO ȘOCANT  Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în timpul unei emisiuni de la postul TVC, unul dintre cele mai importante din Rusia. Jurnalistul polonez Tomasz Maciejczuk a fost lovit cu pumnul în față în timpul filmărilor show-ului „Votul corect” difuzată de TVC, ținând de administrația Moscovei. Subiectul discuției era salariile mici din Rusia iar Maciejzuk a afirmat că, din acest punct de vedere, țările est-europene stau mult mai bine decât cea condusă de Vladimir Putin. Unul dintre exemplele date de jurnalistul polonez a fost chiar cel al României.

„Dacă vorbim despre bani, aș vrea să felicit România pentru victoria sa. Și știți de ce? Pentru că la ora actuală, salariul mediu în România e mai mare decât în Rusia. Și e mai mare și în Letonia”, a spus Maciejczuk. Întrebat despre situația actuală din Ucraina, Maciejczuk a replicat că „ucrainenii vor să ducă o viață normală, nu să trăiască în rahat, ca voi”.

Reacția a venit imediat! Moderatorul emisiunii, Roman Babaian, l-a lovit peste față cu hârtiile pe care le avea în mână. „Voi sunteți cei care trăiți în rahat”, i-a strigat el lui Maciejczuk. Au urmat apoi scene incredibile, în care Babaian și restul invitatilor au încercat să-l scoată din platou pe jurnalist. Acesta a refuzat, susținând că afirmațiile sale nu sunt mai scandaloase decât cele pe care rușii le fac despre polonezi sau locuitorii țărilor baltice.

Aproape instantaneu, un alt invitat, Ihor Markov, i-a dat un pumn lui Maciejczuk. Markov este un fost parlamentar ucrainean pro-rus, dat în urmărire în prezent de autoritățile de la Kiev pentru că ar fi bătut în 2007, la Odessa, câțiva protestatari care se opuneau înălțării unui monument al împărătesei Ecaterina cea Mare, anunță Stirileprotv.ro.

Din cauza acestui incident, emisiunea nu a mai fost difuzată, dar postul TV a postat-o pe canalul său de YouTube. Presa oficială a Kremlinului îl acuză acum pe Maciejczuk că este rusofob și a provocat intenționat scandalul, scrie Moscow Times.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA