AcasăEvenimentVIDEO SOCANT - EXCLUSIV ActualMM.ro - ACTUALIZARE 2 - A taiat cu...

VIDEO SOCANT – EXCLUSIV ActualMM.ro – ACTUALIZARE 2 – A taiat cu flexul iar o bucata de tabla i s-a infipt in cap (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI


caz socant viile apei acutalmmro de actualmm

Caz socant la Viile Apei. Un barbat a fost salvat de cadrele medicale de la Ambulanta Maramures dupa un incident de-a dreptul groaznic. Din primele informatii victima a taiat in gospodarie cu flexul o bucata de tabla. Nimeni nu stie cum o parte din respectiva tabla a „zburat” si s-a infipt direct in capul barbatului.  Spre locul solicitarii a fost trimis un echipaj al Ambulantei Maramures si un medic de la aceeasi institutie. L-au gasit pe Sandu Muresan din Viile Apei cu o bucata de metal infipta in cap. Imaginile i-au ingrozit pur si simplu pe cei din echipajele de interventie, desi victima era constienta.

I-au acordat primele ingrijiri si au pornit in mare viteza spre Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE 1

„La ora 12 am fost solicitati de catre colegii de la Ambulanta sa mergem in intampinare la Viile Apei pentru a prelua un pacient care prezenta o stare generala destul de buna, stabil hemodinamic si respirator, dar prezinta un corp strain metalic incastrat in osul frontal, deci mai pe inteles, in regiunea fruntii care nu poate fi scos deocamdata pana nu se fac explorarile necesare pentru a se vedea care este zona afectata. Probabil ca va fi necesara o interventie facuta de catre medicii specialisti de la sectia de neurochirurgie” a declarat in exclusivitate pentru ActualMM.ro, dr. Radu Vint, Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures.

ACTUALIZARE 2

Medicii specialisti din cadrul Spitalul Judetean au declarat pentru ActualMM.ro ca bucata de metal i-a intrat destul de adanc in zona capului si ca se impune interventie chirurgicala imediata.

Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA