AcasăActualitate112(VIDEO) ȘI-A VĂZUT MOARTEA CU OCHII - Șoferul unei Dacii, la un...

(VIDEO) ȘI-A VĂZUT MOARTEA CU OCHII – Șoferul unei Dacii, la un pas să fie scos de pe drum de un camion, în zona Două Veverițe

DISTRIBUIȚI

Momente de groază ieri, 12 septembrie, în jurul orei 19:00 seara pentru un șofer maramureșean. Conducătorul auto și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost la un pas să fie scos în decor de către șoferul unui autocamion. Întregul moment terifiant s-a petrecut pe DN 1C, între intersecția cu drumul ce duce spre Hideaga și Două Veverițe.

Martorii care au văzut live toată scena susțin că nu ar fi fost vorba de vreo greșeală a conducătorului camionului, ci pur și simplu a fost vorba despre o șicană în trafic, care ar fi putut să se termine cât se poate de prost.

În imagini se vede cum șoferul unei Dacii, aflat în mijlocul depășirii camionului, este la un pas să fie scos de pe drum de către șoferul camionului care, chiar în acel moment, a tras brusc de volan spre stânga, trecând de axul drumului până pe contrasens. La un moment dat, acesta decide să revină încet pe sensul de mers, lăsând șoferul Daciei să continue depășirea.

Lumea tot vorbește că m-ar fi depășit și că de ce semnalizează drapta. Dar nici poveste! Eu voiam inițial să intru în depășire și am văzut ce face. A făcut de două ori asta și am lăsat-o mai încet, l-am lăsat să se îndepărteze”, ne-a declarat șoferul autoturismului din care a fost filmată toată scena, despre șoferul camionului. Acesta susține că mai există un martor, mai exact șoferul care circula în spatele său și care susține același lucru: șoferul camionului a intrat din senin pe contrasens în momentul în care era depășit de către Dacie. De asemenea, acesta a mai declarat că semiremorca avea numere de Suceava.

Vom reveni cu amănunte din partea polițiștilor maramureșeni.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA