AcasăActualitateSocialVIDEO - SECETA - Apa potabila cu raţia pentru orăşenii din Cavnic

VIDEO – SECETA – Apa potabila cu raţia pentru orăşenii din Cavnic

DISTRIBUIȚI


Pentru a face fata secetei din ultima perioada, Societatea Vital a luat hotararea de a trece la rationalizarea furnizarii apei potabile in oraşul maramureşean Cavnic. Este prima localitate se ia această hotărâre, asta în contextul în care încă de luna trecută s-a anunţat această posibilitate.

Rezervele de apă pentru alimentarea populatiei oraşului CAVNIC sunt minime. Din acest motiv incepand de astazi apa potabila va fi furnizata cu intreruperi. Astfel, cîteva sute de oameni, care locuiesc pe strazile 1 Mai si 22 Decembrie, vor ramane in fiecare zi fara apa potabila la robinete intre orele 10:00-14:00, respectiv noaptea intre orele 22:00-06:00. In restul zilei, populatia va avea apa curenta la robinete.

„Din cate imi aduc eu aminte aici in Cavnic a mai fost o asemenea seceta in urma cu 19 ani. Este ciudat pentru ca orasul este de munte, inconjurat de padure, un imens rezervor de apa. Noi speram sa ploua zilele urmatoare pentru a trece peste acest impediment” a spus Marius Marginean, viceprimarul orasului Cavnic.

Restrictiile vor fi mentinute pana la aparitia precipitatiilor, atunci cand vor creste rezervele de apa. In celelalte localitati in care Vital opereaza nu se introduc momentan restrictii in furnizarea apei potabile catre populatie, dar reprezentantii societatii fac apel la toti utilizatorii ca in aceasta perioada sa incerce sa economiseasca apa potabila.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA