spot_img
AcasăActualitate112(VIDEO) SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE - Bărbat bătut cu bestialitate de...

(VIDEO) SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE – Bărbat bătut cu bestialitate de 3 indivizi pe strada Grănicerilor

DISTRIBUIȚI

Un caz absolut șocant a avut loc în urmă cu câteva zile pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Un bărbat a fost pur și simplu snopit în bătaie de către trei indivizi, în mijlocul străzii. Mai mult, potrivit martorilor, unul dintre cei trei atacatori era înarmat cu o bâtă.

Scandalul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 august. Persoane din anturajul bărbatului bătut au declarat pentru VasileDale.ro că acesta ar fi fost invitat sâmbătă seara de două ori într-un apartament, pentru a consuma băuturi alcoolice.

Prima dată a mers și totul a fost bine. A doua oară l-au sunat și când a ajuns l-au pus la masă într-un capăt să nu poată ieși de acolo. L-au provocat și s-a apărat. Acolo a început bătaia. A continuat pe scări iar apoi în stradă. Cine sunt cei implicați? Știe toată lumea. Doar că au oameni în poliție. Ruda noastră a fost acuzată de violare de domiciliu și azi a fost arestată (în urmă cu două ore, n.r.) în timp ce ei sunt liberi. Ce violare de domiciliu când ei l-au invitat. Așa își face treaba poliția din Baia Mare. O să vorbim cu reprezentantul nostru să medieze o discuție cu poliția. Așa ceva nu se mai poate”, ne-a spus un băimărean din anturajul victimei arestate.

Victima, care a primit un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale, a fost acuzată de violare de domiciliu. Conform sursei citate, se pare că băimăreanul snopit în bătaie a fost arestat preventiv, în timp ce atacatorii acestuia sunt cercetați în libertate.

Vă avertizăm, urmează imagini video cu un puternic impact emoțional:

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA