AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO: Scene de coșmar în studiourile CNN. Un invitat a deschis focul...

VIDEO: Scene de coșmar în studiourile CNN. Un invitat a deschis focul în timpul emisiunii

DISTRIBUIȚI

O disputa incredibila a perturbat o emisiune a postului american CNN, in care se vorbea despre limitarea drepturilor americanilor de a detine arme de foc.

In timpul emisiunii, invitatul Alex Jones, care sustinea ca aceasta ar fi o masura incorecta si abuziva, a scos un pistol, incepand sa traga pe langa urechile moderatorului Piers Morgan, noteaza Blitz.

In timp ce tragea, Jones striga: „Daca ne vor lua armele, se va instaura tirania!” Dupa aceea, a inceput sa recite: „Stalin a interzis armele! Hitler a interzis armele!, Mao a interzis armele!, Castro a interzis armele!, Chavez a interzis armele!”.

In timp ce recita, invitatul tragea cu pistolul, in vazul moderatorului si al intregii echipe de productie, pana cand incarcatorul armei s-a golit. Moderatorul, care are origini britanice, si-a pastrat calmul, iar, la final, a intrebat: „Ati terminat?”. De-abia dupa finalul emisiunii, a devenit clar ca invitatul a tras cu gloante oarbe.

In acest moment, in presa internationala se discuta daca nu cumva se impune concedierea intregii echipe a emisiunii, din cauza ca nu a intrerupt dezbaterea imediat cum s-a vazut ca invitatul scoate un pistol din buzunar.
http://www.youtube.com/watch?v=F8ooHJ7sHJ4&feature=player_embedded#t=1s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA