AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO – SALVARE DIN RÂUL SOMEŞ – Poliţistul-erou: “Ştiam că îmi pun...

VIDEO – SALVARE DIN RÂUL SOMEŞ – Poliţistul-erou: “Ştiam că îmi pun viaţa în pericol dar era primordial să o salvez”

DISTRIBUIȚI

Agent sef Marius Mecea

Agentul sef Marius Mecea de la Politia Municipiului Dej este politistul care azi noapte si-a riscat viata si nu a ezitat sa intre in apa inghetata a Somesului pentru a o salva pe tanara de 18 ani care cu gandul de a se sinucide s-a aruncat de pe pod. Agentul ne-a povestit ca dupa ce au primit apelul prin 112, in aproximativ 2 minute au ajuns la locul solicitarii. A vazut-o pe tanara in apa, si-a dat jos geaca de pe el si a inotat pana in mijlocul raului, scrie www.dejeanul.ro.

In momentul in care agentul a ajuns la ea, aceasta era in stare de inconstienta, cu fata in apa. Politistul i-a scos capul la suprafata apei dupa care i-a efectuat respiratie gura-la-gura. Fata si-a revenit, chiar a reusit sa ii spuna omului legii numele. De la producerea incidentului si pana in momentul in care pompierii au reusit sa ajunga cu barca la cele doua persoane au trecut aproximativ 20-25 de minute, in care cei doi au stat in apa care avea o temperatura aproape de limita inghetului. Din cauza apei foarte reci, medicii spun ca exista pericolul ca hipotermia sa se instaleze in corpurile celor doi, dupa care sa cada inconstienti si sa moara prin inecare.

“Am fost constient ca gestul meu nu este unul benefic pentru sanatatea mea, dar primordial era sa salvez viata fetei…” a declarat ag. sef Marius Mecea.

In cele din urma cei doi au fost salvati cu o barca a pompierilor si au ajuns la Spital pe mainile medicilor. Politistul erou nu a ramas internat, dar tanara care a incercat se afla intr-o stare mai grava si a avut nevoie de spitalizare.

(Alex Prunean, dejeanul.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA