Acasăsinucidere maramuresVIDEO: Românul Andrei Roşu a intrat în Cartea Recordurilor. Sportivul a alergat...

VIDEO: Românul Andrei Roşu a intrat în Cartea Recordurilor. Sportivul a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente

spot_img

DISTRIBUIȚI

În ultimii doi ani, Andrei Roşu a reuşit o performanţă de excepţie, alergând la Polul Nord, la maratonul Australiei, la Eurasia Marathon, Antarctica Ice Marathon, Maratonul Sahara, Everest Marathon, dar şi în curse din Noua Zeelandă şi Brazilia. În ultima cursă, cea din Brazilia, Andrei Roşu a încheiat în 5 ore şi 22 de minute.
„Îmi place să am visuri mari şi să le planific în detaliu. Visez să urc pe Everest şi să parcurg Africa pe bicicletă. Şi să navighez în jurul lumii. Şi să survolez Asia într-un balon. Şi multe alte aventuri…”, a spus Andrei, declaraţia sa fiind citată de site-ul World Records Academy.

Braşoveanul Andrei Roşu a mai apărut în Guiness Book, în 2010, după ce a fost primul care a bătut tobele la Polul Nord, unde a alergat în primul maraton din viaţa sa. Andrei a reuşit să parcurgă cele 14 curse pe cele 7 continente în 582 de zile, faţă de 730 (doi ani), cât punea condiţie Cartea Recordurilor.
Economist de profesie, braşoveanul Andrei Roşu este implicat activ în numeroase campanii sociale, inclusiv de strângere de fonduri, donând jumătate din veniturile sale unor fundaţii caritabile.
Planurile sale de viitor includ organizarea unui concurs de masă, pe Transfăgărăaşn (iunie 2012), dar şi participarea la un ultra-triatlon, care va include proba de înot (7.6 kilometri), cursă cu bicicleta (360 kilometri) şi alergare (84 kilometri). (mediafax)

 

 

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA