AcasăEvenimentVIDEO - Romania TV - Gripa aviara la pasari migratoare in Maramures!...

VIDEO – Romania TV – Gripa aviara la pasari migratoare in Maramures! CJSU Maramures – cazurile sunt in Italia. Ba in Ucraina sustine DSV Maramures

DISTRIBUIȚI

Postul national de televiziune Romania TV a inrosit si ingalbenit ecranul televizoarelor cu o stire de senzatie: Gripa Aviara in Maramures! Imediat toate celelalte posturi tv au intrat in alerta. La fel si autoritatile din Maramures. Numai ca stirea bomba a RTV s-a dovedit a fi un mare fas. Autoritatile din Maramures sustin ca in judet nu exista niciun caz de gripa aviara. Acestia au precizat ca sunt cateva cazuri insa tocmai in… Italia. Nu ca ar fi pentru prima data cand realitatea din teren este umflata de „jurnalistii” care au mereu scris mare pe ecran EXCLUSIV. 

Nu există cazuri de gripa aviară în Maramureş

„La întâlnirea cu secretarii unităţilor administrativ-teritoriale, directorul adjunct al DSVSA Maramureş, Vasile Pop a semnalat, urmare a informării primire de la ANSVSA, existenţa unor cazuri de gripă aviară în Europa (Italia). În acest context, ţinându-se cont de existenţa culoarelor de zbor ale păsărilor migratoare dinspre Ungaria şi Ucraina, s-au luat măsuri preventive, prin care s-a recomandat populaţiei din judeţul nostru să îşi ţină păsările închise. Nu avem, la această oră, niciun caz de suspiciune sau îmbolnăvire cu virusul gripei aviare în Maramureş” a declarat Dan Buca, purtator de cuvant al Prefecturii Maramures.

De cealalta parte, directorul Directiei Sanitar Veterinare Maramures sustine ca saptamana trecuta au fost informati despre existenta unor cazuri in Ucraina, in apropierea granitei cu Maramuresul. Totodata acesta a precizat ca in judetul nostru nu exista nici macar suspiciuni de gripa aviara.

foto: captura RTV.RO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA