spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO – REDUCERE - 79 de paturi din spitalele din Maramures au...

VIDEO – REDUCERE – 79 de paturi din spitalele din Maramures au ramas fara finantare

DISTRIBUIȚI

In Maramures vor pierde finantare pentru 79 de paturi din spitale. Anuntul a fost facut azi, de catre presedintele-director interimar al Casa de Asigurari de Sanatate Maramures, ec. Alexandru Bondre. Pentru a nu se crea disensiuni, decizia va fi luata doar dupa ce se vor purta discutii cu managerii spitalelor.

O noua lovitura pentru spitalele din judetul Maramures. La inceput de an, managerii sunt informati ca nu vor mai primi finantare penru toate paturile pe care le au. Asta pentru ca, conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Maramures nu poate incheia contractul cadru decit respectind noile decizii legislative.

Inca nu s-a stabilit exact care va fi numarul de paturi pentru care CAS Maramures nu va mai acorda finantare, pentru fiecare spital in parte. Acest lucru se va face doar dupa ce se vor purta discutii cu conducerea Directiei de Sanatate Maramures si managerii unitatilor spitalicesti.

Prefectul de Maramures, Sorin Rednic, a solicitat ca acest lucru sa se faca numai dupa ce la discutii vor fi invitati inclusiv primamrii care au in subordine spitalele din judet. Pentru ca analiza sa se faca corect si sa nu ii afecteze pe maramureseni.

Va fi un an greu pentru managerii de spitale. Acest lucru pornind de la faptul ca banii pe care ii primesc pentru decontarea serviciilor medicale sunt din ce in ce mai putini. De asemenea,  facturile catre furnizorii de utilitati si materiale sanitare cresc de la o luna la alta.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA