spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - RĂMÂN DUPĂ GRATII - Magistraţii maramureşeni au decis că interlopii...

VIDEO – RĂMÂN DUPĂ GRATII – Magistraţii maramureşeni au decis că interlopii bătăuşi din Goldplaza nu pot fi puşi în libertate. Declaraţii incendiare ale avocatului lui Pătruşel

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu câteva minute, Tribunalul Maramureş a respins recursul înaintat de băimărenii care s-au bătut în Goldplaza în noaptea de 12/13 noiembrie 2011. Magistraţii maramureşeni au decis ca interlopii Bogdan Gheorghe Pătruşel, Florin Daniel Stan, Vasile Daniel Contras, Marius Cristian Sabou, Dumitru David, Viorel Mihai Ardelean să rămână după gratii. Livian Vasile Roman este în urmărire generală fiind căutat de poliţişti.
Aurel Bădulescu, avocatul lui Bogdan Pătruşel a spus că firma UKRO are o mare parte de vină că nu a intervenit în aplanarea conflictului, ba mai mult agenţii de securitate ar fi dispărut la „ordinul” cuiva. „Mai dureros este că firma UKRO care avea această obligaţie să asigure paza unităţii respective nu că nu a intervenit dar la indicaţia unor membrii ai lumei interlope au şi părăsit teatrul unde a avut loc  activitatea infracţională. Noi am pus la dispoziţia presei un CD netrucat cu ce s-a întâmplat acolo, netrucat aşa cum au făcut organele de urmărire penală din judeţul Maramureş. De acolo rezultă o altă stare de fapt şi mai mult mult decât atâta vom da presei zilele următoare, după ce vom da organelor centrale, o întâlnire între mai mulţi membri ai lumei interlope şi mai mulţi poliţişti din acest dosar pentru a vedea şi opinia publică starea critică în care se află eligibilitatea organelor de urmărire penală şi de ordine publică a judeţului Maramureş. Imi susţin punctul de vedere şi fac un apel la organele din misterul de resort să se implice în dezamorsarea acestei stări de fapt care este la acest moment şi patronează în judeţul Maramureş şi pe această cale să termine cu luptele şi rivalităţile în văzul tuturor din Maramureş.
2.actualmm.ro

Este de notorietate faptul că firma UKRO este a domnului Dan Hotico care se află în relaţie de naş-fin cu domnul Bărbos (şeful DGIPI Maramureş) care de cum ştim ar trebui să se ocupe de prevenirea unor astfel de incidente (…). Dumneavoastră cum vă explicaţi că se bat opt oameni acolo în văzul a 200 de oameni iar firma de pază care are ca obiectiv menţinerea liniştii şi ordinii publice nu intervine. Da a fost un scandal premeditat aşa cum am susţinut şi în pledoarie mea nu s-a vizat decât aplicarea unei corecţii numitului Pătruşel Bogdan pentru a îşi extinde zona de influenţa la nivelul Băii Mari” a declarat avocatul lui Bogdan Pătruşel.


loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA