AcasăNews AlertVIDEO - POLIŢIA BAIA MARE - O maşină de la Ordine Publică...

VIDEO – POLIŢIA BAIA MARE – O maşină de la Ordine Publică ignoră un copil aflat pe zebră

DISTRIBUIȚI


Cum să respecte şoferii regulile de circulaţie când înşişi poliţiştii nu le respectă. Un băimărean, utilizator al www.youtube.com, a postatat astăzi un filmuleţ în care se vede clar cum o regulă importată de circulaţie este pur şi simplu ignorată de un echipaj al poliţiei din Baia Mare.Filmuleţul a fost încărcat de utilizatorul „ursdacul”. În acesta se vede clar cum maşina poliţiei (pare a fi de la Ordine Publică, n.r.) se apropie de trecerea pentru pietoni din zona supermarketului „Center”. Un copil se angajase în traversarea bulevardului Bucureşti regulamentar, însă echipajul poliţiei care nu era în misiune, nici măcar nu încetineşte ci îşi vede de drum. Cel care a înregistrat cu telefonul mobil a oprit şi a acordat prioritate de trecere pietonilor. Nu putem să nu ne întrebăm cum pot poliţiştii să „salte” permise de conducere din moment ce tocmai ei nu respectă cea mai importantă regulă de circulaţie: reducerea vitezei în apropierea zebrei şi acordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Să mai spunem că în zona respectivă se produc frecvent evenimente rutiere în care pietonii cad victime accidentelor de circulaţie.

Mai mult, exact vis-a-vis, echipajele de poliţie rutieră stau la pândă de şoferi care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Aşteptăm o reacţie din partea IPJ Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA