AcasăActualitateSocialVIDEO – PLANURI – Sunt necesari 3,6 milioane euro pentru reluarea activitatii...

VIDEO – PLANURI – Sunt necesari 3,6 milioane euro pentru reluarea activitatii Romplumb Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Conducerea Casei de Insolventa Transilvania, cea care se ocupa de soarta societatii Romplumb a ajuns astazi in Baia Mare si a avut o intalnire cu presa locala. Specialistii au dorit sa arate transparenta si sa explice care este situatia firmei din Cartierul Ferneziu si cum au evoluat lucrurile din februarie de cand au fost declansate procedurile de insolventa. Potrivit datelor prezentate au fost doua motive importante pentru care Romplumb si-a oprit activitatea: anularea autorizatiei de mediu si sistarea subventiilor de catre stat.

Reprezentantul casei de insolventa sustine ca acum se face o evaluare a patrimoniului societatii, absolut necesara pentru ca posibilii investitori sa cunoasca valoarea activelor.

O singura firma a fost interesata de societatea din cartierul Ferneziu. Este vorba de un agent economic din Serbia dar si acesta a asteptat sa cunoasca valoarea si planul de reorganizare a Romplumb.

Potrivit specialistului, ar fi nevoie de circa 3,6 milioane de euro pentru reluarea activitatii, sumele prevazand si revizia si repornirea utilajelor. Daca s-ar relua activitatea nu ar fi nevoie insa de mai mult de 350 de angajati.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA