spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO – Pensionarii s-au inghesuit sa isi plateasca darile catre stat desi...

VIDEO – Pensionarii s-au inghesuit sa isi plateasca darile catre stat desi acestea au crescut cu peste 16%

DISTRIBUIȚI

Cu toate ca pot beneficia e o reducere de la plata taxelor si impozitelor pe autoturisme si terenuri, pina la finele lunii martie, baimarenii prefera sa stea la cozi. Dis de dimineata au fost prezenti la Directia de Venituri. In doar trei ore peste 300 de persoane si-au achitat darile catre stat.

Impozitele si taxele locale s-au majorat cu 16,5%, asa cum prevede legea. Cu toate acestea baimarenii, in special pensionarii, au fost primii care au luat cu asalt casieriile  Directiei de Venituri.

Cea mai mare parte a persoanelor care au asteptat la cozi sunt din rindul pensionarilor. Ei vor sa scape de aceasta grija cit de repede posibil. Cu totii spera insa ca taxele si impozitele sa nu se majoreze pe parcursul anului in curs. Altii sunt nemultumiti ca nu pot sa isi achite taxele si impozitele la banci.

Reprezentatii institutiei sustin ca si in zilele urmatoare lumea se va inchesui la ghisee. Probabil si din cauza ca mare parte dintre ei nu stiu ca reducerea e 10% se aplica pina la finele lunii martie. Altfel nu se explica faptul ca baimarenii prefera sa se calce in picioare pentru a a bani la stat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA